Oto przepis na sernik rosa:
A tutaj sposób przyrządzenia:
Pewne nieścisłości w filmie i przepisie, mogą wynikać z tego, że ciasto robię automatycznie, stąd różnica w ilości np. margaryny. Co do czasu pieczenia, robię to też "na oko", wystarczy przyglądać się od czasu do czasu i jeśli brzegi są zarumienione lub beza wtedy robimy kolejny krok.
Aha, u mnie nie ma rosy na bezie, a to wynika prawdopodobnie z tego, że ciastu jest za sucho, osobiście wolę bezę chrupiącą.
Życzę smacznego :-)
Nie wyraznie napisane, nie mozna odczytac
OdpowiedzUsuńa gdzie ta rosa?
OdpowiedzUsuńBARDZO MALUTKI DRUK,NIE MOŻNA POWIĘKSZYĆ,NIE DO ODCZYTANIA PRZY JEDNOCZESNYM WYKONYWANIU CZYNNOŚCI WYRABIANIA CIASTA.SZUKAM INNEGO PRZEPISU PODOBNEGO sernika.
OdpowiedzUsuń